ATT KÖPA VALP HOS CALLIEMBO


Innan du skaffar hund är det viktigt att du tänker igenom en hel del saker. Du får en underbar vän i ca

10-15år. På JRTC of Sweden kan du läsa massor.

Vi värdesätter fortsatt kontakt med våra valpköpare enormt mycket. När du köpt valp från oss finns vi alltid här för stöttning och råd. Det spelar ingen roll vad det är så är vi väldigt tacksam om ni vänder er till oss. Ni får inte bara en hund ni får även en uppfödare på köpet. Något som vi uppskattar otroligt mycket är ett telefonsamtal eller ett mail ibland med t.ex en bild och hur hunden mår.

Våra hundar växer upp i hemmiljö, med barn och katt samt otroligt mycket kärlek och omsorg. Vårat mål med uppfödningen är att föda upp friska och sunda hundar med underbart temperament samt extriör enligt JRTC rastandard. Vi vill också att hundarna ska fungera som kära familjemedlemmar i både aktiva- och/eller jakthem.

Vi har ingen "kölista" på valpar utan vi säljer till hem som känns bra, trygga och varaktiga. Om det inte känns bra förbehåller vi oss rätten att säga nej. Vi säljer inga valpar utan haft en personlig kontakt, men ett mail går jättebra som första kontakt.

Hunden säljs först och främst till sällskap och om den passar till utställning/avel är ju det en stor bonus.


Man kan inte boka valp innan ett besök hos oss, men man kan anmäla sitt intresse för en valp, sen besöker ni oss så allt känns rätt. Man kan sen betala en handpenning och boka valpen. Valpen är leveransklar efter 8 veckor men det gör absolut inget om den stannar längre, det är bara bra. Den blir tuffare och tryggare då.

Valpen är:

- Minst 8 veckor vid leverans

- Vaccinerade mot Parvo, Kennelhosta & Valpsjuka

- Avmaskade ett flertal gånger - Har ett färskt veterinärsintyg med sig (ej äldre än 7 dagar)

- Registrerade i JRTC of Sweden dvs har stamtavla

- IDmärkta med microchip

- Dolda fel försäkrade i 3år.

- Vi bjuder på ett års medlemskap i JRTC of Sweden
Nyheter :


Hemsidan är upprfrächad   å mer kommer att hända :) 

 Antal besökare:   Idag: